Hostel 24

Hostel 24 Bloke, Nova vas 29, Bloke

Podobno kot Hostel 24 Center, je bil tudi Hostel 24 Bloke najprej dom, še pred tem lokalna osnovna šola, nato družinska hiša.
Danes je Hostel 24 Bloke vpet v okolico in povezan z domačini. Ponujamo možnost preživljanja aktivnih počitnic, vključevanje v tematske dogodke ali pa samo mirno posedanje na terasi v družbi ptic s pogledom na zamolkle hribe Bloške planote.
Hostel 24 Bloke nudi več kot 60 ležišč, udobne enoposteljne, dvoposteljne in 4 posteljne sobe, family suite (3 – 4 posteljne sobe). Veliko je »francoskih postelj«. Vse sobe imajo lastno kopalnico s prho ter brezplačni dostop do interneta. V spodnjih prostorih se nahaja večnamenski prostor in večja kuhinja. Za zabavo je na voljo biljard, ročni nogomet, igrice za otroke, zunaj pa se nahaja profesionalni koš za košarko. Prostor je ograjen. Skupaj lahko organiziramo piknike, team – buildinge, predstavitve, tečaje in ostale dogodke.
Zakaj ne bi v tem čudovitem okolju uživali vsi popotniki in to prav tam kjer je nekoč Martin Krpan razpredel svojo »trgovino« preko krasa pa vse do morja?

Povezani smo z okoliškimi turističnimi ponudniki in domačini in tako ustvarjamo nepozabna doživetja za vas!

Vabimo vas da nas pokličete na tel. številko:
00 386 40 780 036  ali nam pišete na elektronski naslov: hostel24lj@gmail.com.

 

Hostel 24 Bloke