Old School Villa

Old School Villa, Nova vas 29, Bloke

Ima posebej odraža zgodovino hiše, saj je objekt nekdanja osnovna šola, ustanovljena leta 1911. V osrčju planote Bloke je obkrožena s čudovito naravo in oddaljena samo kratko vožnjo od Postonjske jame in Cerkniškega jezera. Vabi vse ljubitelje narave in športne navdušence, da obiščejo in uživajo v neokrnjeni okolici.
Danes je Old School Villa vpeta v okolico in povezan z domačini. Ponujamo možnost preživljanja aktivnih počitnic, vključevanje v tematske dogodke ali pa samo mirno posedanje na terasi v družbi ptic s pogledom na zamolkle hribe Bloške planote.
Old School Villa nudi več kot 60 ležišč, udobne enoposteljne, dvoposteljne in 4 posteljne sobe, family suite (3 – 4 posteljne sobe). Veliko je »francoskih postelj«. Vse sobe imajo lastno kopalnico s prho ter brezplačni dostop do interneta. V spodnjih prostorih se nahaja večnamenski prostor in večja kuhinja. Prostor je ograjen. Skupaj lahko organiziramo piknike, team – buildinge, predstavitve, tečaje in ostale dogodke.
Za aktivnosti in zabavo je poskrblejno: biljard - ročni nogomet - igrice za otroke - profesionalni koš za košarko - badminton - namizni tenis.

Vabimo vas da nas pokličete na tel. številko:
+38664280888  ali nam pišete na elektronski naslov: oldschoolvilla@t-2.si , http://old-school-villa.business.site