Arhiv prireditev

Brezplačni podjetniški dogodki

VABLJENI NA BREZPLAČNE PODJETNIŠKE DELAVNICE

 

Mrežni podjetniški inkubator Perspektiva v novembru napoveduje štiri brezplačne dogodke, ki se bodo zgodili online in pa eden tudi v živo. Delavnice so namenjene vsem, ki se spogledujete ali pa že delujete v podjetništvu. Preverite napovednik dogodkov in si namenite vsebine, ki vas najbolj pritegnejo.

 

  1. november ob 16.30

Zoom dogodek: SESTAVI PODJETNIŠKI DREAM TEAM

Na delavnici nam bo predavatelj Simon Belak predal znanje o tem, kako pridobiti in izuriti/sestaviti ekipo, s katero bomo pripeljali podjetje od čisto začetniškega start-upa do zrelega podjetja. Ekipo s katero bomo razvijali, sestavljali, testirali produkte in storitve do te mere, da bo zadovoljstvo zaposlenih merjeno z uspehom podjetja.  Obvezne so prijave >TUKAJ.

 

  1. november ob 14.00

Zoom dogodek: PREDSTAVITEV EU IN SLO RAZPISOV

Na 90 minutni delavnici bosta predavatelja Jure Tomc MBA, direktor podjetja Cresco Innovation d.o.o. za EU nepovratna sredstva in Urša Piculin Tancoš, direktorica podjejta Alias Plus d.o.o. za slovenska nepovratna sredstva predstavila vse o nepovratnih sredstvih in spodbudah tako v Sloveniji kot Evropski uniji. Obvezne so prijave >TUKAJ.

vse prireditve