Arhiv prireditev

V Zavetišču Ljubljana smo odprli PIROMAČEK SHOP

Ob koncu leta je Zavetišče Ljubljana pripravilo posebno kampanjo, s katero pozivamo vse, da namesto s pirotehniko, pokajo z dobrodelnostjo, saj novo zavetišče prvič poka po šivih. Ravno v decembrskem času v Zavetišče Ljubljana sprejmemo  več psov, ki zbežijo zaradi poka petard in ostalih pirotehničnih izdelkov. Zato smo se letos odločili, da namesto pokanja v okolju, ljubiteljem živali raje ponudimo ognjemet, ki ga lahko gledamo kar iz udobja svojega doma.  

Odprli smo posebno spletno trgovino s pirotehniko – >PIROMAČEK SHOP. V ponudbi pa nimamo navadne pirotehnike, pač pa pirotehniko, ki ne poka, temveč pomaga.  Na voljo so različni donacijski »pirotehnični« paketi, kot so Pasje bombice, Mrcine, Praskači in Grizači. Z njimi si lahko daste duška in namesto glasnega pokanja, raje »pokate« od dobrodelnosti in živalim prijazno. Vsak nakup je nagrajen dvojno - z mini spletnim ognjemetom in z zavestjo, da bo s pomočjo vaše spletne donacije, en pes več stopil na pot rehabilitacije in naredil prvi korak v srečnejše pasje življenje. Vsaka »pirotehnična« donacija bo namreč namenjena zaposlitvi trenerja psov kot pomoč pri socializaciji psov z vedenjskimi težavami v Zavetišču Ljubljana. Prav to je največkrat ovira pri uspešnem iskanju novega doma.

Žival naj ne bo nepremišljeno darilo, lahko pa jih premišljeno obdarite! Obiščite PIROMAČEK SHOP na >https://piromarket.zavetisce-ljubljana.si/

Naj se  »pokanje« za dober namen začne .

vse prireditve